» Vaihtokoneet

Vaihtokoneet

Vaihtokoneet löydät tästä ajantasalla olevasta listauksesta Nettikoneesta, johon pääset tästä linkistä.! Valikoimassa uusia tuotteita ja lisää ilmoitellaan joka päivä! Löydät ilmoituksemme myös konealan lehdistä. 

 

Vaihtokoneet Jouko Sjöblom Oy

Europörssi 8/2020 lehdessä julkaistava mainos tässä. Klikkaa kuvaa nähdäksesi mainoksen isompana. ( Avautuu uuteen ikkunaan)

 

Vaihtokoneet ja niiden myyminen

 

Jouko Sjöblom Oy ostaa, myy ja vaihtaa erityyppisiä vaihtokoneita. Valikoimastamme löydät usein kuorma-autoja, traktoreita, kaivinkoneita, nostureita, henkilöautoja, moottoripyöriä, veneitä ja kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Vaihdossa tulevat laitteet, käyvät aina läpi tarkastuksen, jossa vaihdossa tullut laite pyritään tutkimaan niin tarkasti, että sen voi hyvällä omallatunnolla siirtää jälleenmyyntiin. Sillointällöin vaihdossa tulevat tuotteet vaativat huoltoa ja korjausta, joka hoituu kätevästi ammattitaitoisen korjausporukkamme avulla.

Konemyynti

Vaihtokoneet, vastuu ja myyntiehdot

Ostajan tulee tiedostaa se, että myytävä tuote on yleisesti ottaen käytettyä, kaupankäynnissä vaihdossa saapunutta kalustoa ja materiaalia. Tuotteet myydään siinä kunnossa, kuin mitä se myyntihtekellä on, ja ostajan on hyvä tiedostaa tämä seikka. Jouko Sjöblom Oy ei voi taata koneiden tai laitteiden huoltohistorian paikkaansapitävyyttä tai oikeellisuutta. Jouko Sjöblom Oy ei myöskään vastaa työkoneiden tai kulkuneuvojen kilometrien tai käyttötuntien oikeellisuutta. Tuotteiden myynti-ilmoituksissa Jouko Sjöblom Oy ilmoittaa tuotteissa havaitut tai tiedossa olevat puutteet ja viat. Reilu peli ja avoin kaupankäynti on toimintamme kulmakiviä. Ostajan tulee myös tiedostaa että välttämättä tuotetukea tai käyttöopastusta laitteelle ei ole saatavilla. Tuotteet myydään sellaisenaan kuin ne ovat kaupantekohetkellä.

Vaihtokoneet ja kaupankäynti

vaihtokoneet

Tervetuloa tekemään kauppaa kanssamme! Kanssamme kaupankäynti on ostajalle vaivatonta ja helppoa. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on käytössäsi. Yhdessä varmistamme sen, että löydämme sinulle parhaiten sopvian ratkaisun kaupankäynnissä.

Onko sinulla tarpeettomana maatalouden, logistiikan, materiaalinkäsittelyn kalustoa? Tarjoa rohkeasti tuotettasi vaihdossa ja katsotaan tavaralle sopiva hyvityshinta.

Yhteystietomme konemyyntiin, löydät tästä linkistä >>