» Väistötilat

Väistötilat

Väistötilat Jurvasta.

Hirsirakentamista maankuulun Jurvalaisen puusepäntaidon perinteiden “velvoittamana”.

Rakennukset on täysin siirettäviä kokonaisina. Seinät ovat massiivihirttä ja eristeenä käytetään puukuituja. Rakennukset ovat käyttövalmiita jo samana päivänä toimituksesta.

Sisustuksessa pintamateriaalit voi valita toiveiden mukaan. Ilmanvaihto hoidetaan ns. tilakohtaisella ilmanvaihdolla jota on helppo hallita.

Tilat ovat ilmastoituja joten kesällä ei ole kuuma eikä talvella kylmä.

Tarve nopealle toimitukselle? Hirsirakenne.fi väistötilat voivat olla toimitusvalmiina 30-60vrk tilauksestasi.

 

Väistötila väistötilat hirsirakenne.fi

Muokkaa tilastasi tarkoitustasi vastaava

Hirsirakentaminen antaa mahdollisuuksia

Sopivia pohjaratkaisuja käytettäväksi, on yhtä paljon kun on tilan käyttäjiä. Pitkät jännevälit itsekantavassa hirsirakenteessa, mahdollistavat avaran ja avoimen tilan rakentamisen joka voidaan käyttötarpeen mukaan, kätevästi jakaa tarvittaviin tiloihin. Olkoon käyttötarkoituksena väistötilana toimiva koulu / päiväkotirakennus, toimisto tai “kenttäsairaala”, mukautuu hirsirakenne.fi:n talot tarpeitasi vastaavaksi.

 

Väistötila väistötilat hirsirakenne.fi

Esimerkki Koulurakennus

Koulurakennuksena hirsirakenteinen väistötila toimii erinomaisesti. Puhdas huoneilma, miellyttävä ja avara tila luo erinomaiset ympäristöt oppimiselle ja opiskelulle.

Tila varustetaan opiskelukäyttöön soveltuvaksi, ulkovaatenaulakoilla ja kenkäsäilytyksellä. Myös ilmanvaihto saadaan mukautettua oppilasmäärän mukaan.

 

Väistötila väistötilat hirsirakenne.fi

Hankinta ja sen helppous

Tiesitkö että tarjoamamme tilat voi ostaa tai vuokrata.

 “Jokainen tila on oma yksikkönsä eikä ostaminen ylitä näinollen julkisen hankinnan kynnysarvoja kilpailutuksen suhteen.”

Tuotteiden hankkiminen on helppoa, sillä kauttamme saat väistötilat nopeallakin toimituksella.

Välillä tilanteet vaativat nopeaa reagointia sekä välittömiä toimentpiteitä. Tässä kohdassa hankinnan helppous astuu ratkaisevaan rooliin, eikä huonosta sisä-ilmasta kärsivien henkilöiden tarvitse kärsiä pitkiä aikoja, kun päätökset tehdään nopeasti.

Hirsirakenteisen väistötilan perushinta 82 500 € alv 0% + rahti

Toimitus

Toimitus tapahtuu yhteistyöverkostomme kautta vaivattomasti. Hirsirakenne.fi:n väistötilat toimitetaan erikoiskuljetuksena asiaankuuluvine erityisjärjestelyineen. Erikoiskuljetus suunnitellaan aina reitti ja tapauskohtaisesti, sekä yhdessä tilaajan kanssa neuvotellen. Pitkätkään toimitusmatkat eivät ole väistötilan toimitukselle este. Logistiset haasteet tekevät tuotteidemme toimituksesta mielenkiintoisen.

Tuote on toimituksen jälkeen täysin käyttövalmis.

 

Tutustu lisää tuotteeseen osoitteessa HIRSIRAKENNE.FI