» PAINTBALL

PAINTBALL

Värikuulasotaa Jurvassa

paintball

Tarjoamme paintballin parissa virkistys- ja tyky-päivät yrityksille, kouluille ym. ryhmille tai yksittäisille pelaajille. Paintballpelit sopivat kaikenikäisille sekä miehille, että ja naisille. Paintball -pelissä parhaiten yhteistyössä toimiva joukkue voittaa.

Hintaan sisältyy ohjaus, varusteet, maski ja haalari sekä varusteiden vaihtoa ja huoltoa varten rakennettu paintball bussi. Bussi toimii päivän huoltorakennuksena ja bussissa on wc.

Paintball on hauskaa toimintaa ja mitä mainioin liikuntamuoto, joka edistää yhteistyötä ja luo yritysyhteisölle vahvemman yhteenkuuluvuuden.

Tässä pelissä menestymisen edellytyksenä on taito työskennellä tiimeissä ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Voit unohtaa päivittäisen stressin hetkeksi ja siirtyä kokonaan toiseen maailmaan, joka ei tunne sosiaalisia tai rajoja eikä arkisia murheita. Paintballia pelataan omilla radoilla Jurvassa, Botniaringin moottoriurheilualueen ympäristössä.

Valittavanne on kaksi erityyppistä rataa:

URBAANI YMPÄRISTÖ

Värikuulasota

Urbaani ympäristörata on rakennettu hiekkakentälle. Autojen, heinäpaalien ja esteiden täyttämä rata on erittäin nopeatempoinen ja se vaatii hyvää kuntopohjaa. Maaston tuomaa omaa suojaa ei ole, vaan pelaajan on löydettävä suoja kohdalleen osuvasta objektista. Tällä radalla nopeat etenemiset ovat ensiarvoisen tärkeitä, jotta pelissä on mahdollisuutta menestyä. HUOM! PÄIVITYS 16.6.2020!! RATA POISSA KÄYTÖSTÄ ILKIVALLAN TAKIA!!

Lue lisää tästä >>

METSÄRATA

Metsärata on nimensämukaisesti luonnontilaisesta mäntymetsästä löytyvä rata. Rata tarjoaa paljon luonnollisia maastonmuotojen vaihteluita, puita sekä isoja kiviä suojaksi. Metsärata on pelaajalle Urbaaniympäristö rataa käyttäjäystävällisempi. Pehmeä aluskasvillisuus mahdollistaa myös etenemisen armeijasta tunnetussa “tetsaus” asennossa, eli mahdollisimman matalana ryömimiseen. Radan keskivaiheilla löytyy suuri kivi, jota monessa tapauksessa käytetään lipunryöstössä. Rata rajoittuu kumpareen ja hiekkatien väliin, jolloin se on helppo pelaajien myös hahmottaa.

 

Hinnat:

40€ / hlö = 200 Kuulaa / Peliaika n.1h

50€ / hlö = 500 Kuulaa / Peilaika n.1,5 – 2h

Vähintään 6 hlöä

Paintball Paintball