» Ostetaan

Ostetaan

Ostetaan ja myydään, sillä kauppahan se on mikä kannattaa. Ostamme pääsääntöisesti metsäkoneita, mutta olemme kiinnostuneet myös maanrakennuskoneista , kuljetuskalustosta, autoista , perävaunuista , maatalouskoneista , traktoreista yms. Voit tarjota tuotettasi meille suoraan ostoon tai tarjota sitä vaihtokauppana. Tarjoa tuotettasi meille rohkeasti!

  • Erikoiskohteina ostamme teollisuuskoneita , puuteollisuuskoneita , kokonaisia tehtaita , kiinteistöjä ja purkukohteita.
  • Teemme erikoisuutena myös liiketoimintakauppoja, suupohjan ja etelä-pohjanmaan alueella.
  • Ostamme puuteollisuudesta puutavaraa , jalosteita ja rakennustarvikkeita. Olemme erityisen kiinnostuneita isommista eristä.

Parhaiten kaupan saa lähettämällä s.postia osoitteeseen joukosjoblomky@ssvnet.fi ja tekemällä myyntikohteesta hyvän selitelmän kuvilla ja myyntikohteeseen on liitettävä myös hinta.

Asiakkaamme etsivät tällähetkellä

Ostamme tuotteita ja kalustoa myös asiakkaidemme ostotoimeksiantona. Asiakkaillamme on tarvetta tietyille materiaaleille ja tuotteille, jota tarjoamalla olet käytännössä saanut jo kaupan, mikäli hintapyyntösi on järkevä. Kun kysyntä ja tarjonta kohtaa, oikeilla tuotteilla ja materiaaleilla, hyötyvät sekä myyjä, välittäjä ja ostaja. Tällähetkellä asiakkaamme etsivät seuraavia tuotteita:

  • Nelivetotraktori hintaluokka 5000 – 10 000€
  • Henkilönostokori HIAB nosturiin CE hyväksytty
  • Autonosturi 3000-5000kg

Etsitkö sinä jotain tiettyä ja erikoista?

ostetaan

” Sitä mitä Sjöblummilta ei löydy, sitä ei tarvita” – On Kurikan seudulla elävä sanonta. Etkö löytänyt tarvittavaa ja etsimääsi kalustoa valikoimastamme? Huomiothan että välttämättä kaikki varastossa olevat tuotteemme eivät ole vielä ennättäneet myyntiin ja nettikoneeseen. Älä siis vielä masennu, vaan ota rohkeasti meihin yhteyttä ja kysy, sattuisiko sellaista löytymään?

Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy, voidaan yhdessä miettiä olisiko ostotoimeksianto kohdallasi paras vaihtoehto? Kerrot mitä etsit, mikä on budjettisi ja katsotaan mitä asialle voimme tehdä. Laajan yhteistyö, ostaja ja asiakasverkoston avulla uskomme pystyvämme auttamaan sinua, etsimäsi tuotteen ja kaluston löytämisessä. Meille tarjotaan viikottain kymmeniä eri tuotteita ja kalustoja vaihdossa, joten koskaan ei voi tietää osuisiko etsimäsi tuote juuri kohdallemme. Ostetaan ja löydetään, juuri sinun etsiämäsi tuote.

Mikäli sinulla on tarve ostotoimeksiannolle, otathan rohkeasti yhteyttä: joukosjoblomky@ssvnet.fi ja kertomalla tarkasti, mitä tuotetta ja mitä kalustoa sinulla on etsinnässä.

Vaihtokoneet

Käy tutustumassa valikoimaamme ja vaihtokoneisiimme, tästä linkistä. Uusia tuotteita ja koneita lisätään myyntikohteisiin päivittäin! Kannattaa siis seurata aktiivisesti ilmoituksiamme nettisivuillamme, nettikoneessa ja sosiaalisen median kanavissamme.