» Historia

Historia

Jouko

Jouko Sjöblom on vuonna 1981 syntynyt yritteliäs nuorimies, joka on pienestä pitäen ollut kiinnostunut koneista ja kasvanut maa- ja metsätalous perheessä. Maatilan jatkaminen oli itsestäänselvyys ja yrittäjäuran alussa Jouko teki kauppaa isänsä Kari Sjöblomin tapaan lähinnä metsätiloista ostaen ja kunnostaen niitä , sekä urakoimalla koneilla.  Vuonna 2005 toteutettiin sukupolvenvaihdos kauppa, jonka jälkeen Jouko siirtyi vetovastuuseen tilan pidosta. Maatalouden rinnalle oli kehitettävä jotakin sivutoimea ja siitä ideasta syntyi koneurakointia toteuttava Jouko Sjöblom Oy.

Tällähetkellä Jouko Sjöblom Oy:n tärkeimpänä toimialana on konekauppa ja teollisuus eri osa-alueilla. Lisäksi yritys pyörittää palvelukokonaisuutta Jurvan keskustassa. Alla pieni erittely osa-alueista:

  • Konekauppa: Ostetaan ja myydään kaikenlaisia koneita: maa, metsä, koneurakointi ja kuljetuskalustoa.
  • Teollisuus: Valmistetaan liimapalkkia, hirsituotteita talleista taloihin ja julkiskohteisiin, höylätään ja jalostetaan puuta moneen muotoon. Toteutetaan rakennuskohteita.
  • Rautakauppa: Kaikki rautakauppatuotteet sitoutumatta mihinkään ketjuun jolloin hinta aina oikea.
  • Seo huoltoasema: Polttoaineen myynti, kahvio, ruokala , auton huollot ,rengastyöt ja varaosat
  • Konehuolto: Normaalit huollot myös raskaampiin koneisiin , hydrauliikka letkut ja varaosat , pesut
  • Terähionta: Terähuollot sirkkelin, hakkurin, höylän, cnc:n yms teriin, uusien terien myynti pääsääntöisesti puuteollisuuteen.
  • Hotelli Ravintola Jurva: 17 huoneen Hotelli, sauna ja uima-altaat , kokoustilat, ravintolapalvelut ja muut matkailupalvelut.
  • Koneurakointi: Tarvittaessa tarjoamme urakointia kaikkiin konealan tarpeisiin. Jos tarvitset osaavaa tekijää, ota yhteyttä niin etsimme kaluston ja teemme työt puolestasi.

Siinä pientä kerrontaa mitä 10 vuodessa ehtii tapahtua.

Koneasioissa ota rohkeasti yhteyttä ja koitetaan päästä kaupantekoon. Katso myynnissä olevat kohteemme, tästä linkistä >>

” Sitä mitä Sjöblummilta ei löydy, sitä ei tarvita”